Tv-serier, film & musik

Dag 19 – Min favorit film

Jag har inga favoritfilmer. Jag tittar liksom aldrig på film. Jag följer gärna tv-serier men filmer fastnar jag aldrig så för att jag får “favoriter”.

Det enda jag kan tänka mig står högst är väl i så fall, en djävulsk romans. Ryan Philippe eller hur han stavas jag var så sjukt kär i honom i den filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: