fbpx
Dark Mode Off / On
Läraryrket Sjukdomar

Har jag blivit för snäll och beskedlig?

Fan? Jag känner att min blogg blivit så snäll. Inget bus och inget jag. Känns som jag kanske är för snäll? Jag har liksom inte haft tid att skriva roliga saker, jag är fortfarande mig själv men blivit så himla mycket mer vuxen. Tänker mig för, vill inte skriva saker som trampar någon på tårna. Frågan är varför? Förut kunde jag kläcka ur mig allt, häva ur mig tankar hit och dit och brydde mig inte. Men nu tänker jag så mycket mer på andra.

Märkligt mycket märkligt.

Jaja, har i alla fall fått hem min Alice i underlandet film idag Blu-ray, sen fick jag ett stort vitt kuvert. Blev helt stel stod sös på det och jag kunde inte för mig värld förstå varför jag fick ett kuvert från SÖS. Jag var så nervös när jag öppnade det, sen ingås jag att det handlade om min blodpropp. 2003 när jag fick blodproppen ställe jag upp som försökskanin (forskningsobjekt) för att jag var så ung och fick blodpropp. Idag ville SÖS ha mer info ifrån mig. Så visst fyllde jag i det. Stod lite om hur saker jag upplever livet osv. Stod en del om restless legs också och då tänker jag om det finns en koppling? Har ju hemska restless legs, håller på att bli tokig vissa nätter.

I alla fall har jag skrivit 3 uppgifter idag. 2 var visserligen kompletteringar. Men en var ett helt arbete inom mobbningkursen jag läser. Nä nu ska jag ta och bege mig mot soffan.

 

Kuvertet från SÖS

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: