fbpx
Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 5 – Mina kompisar

Åh jag har väldigt många fina vänner i mitt liv. Såna jag värderar högt och verkligen är glad att ha i mitt liv.

Anna – Träffades 98. Bodde grannar och sprang mellan husen och snackade och fnittrade som bara två fjortonåringar kan. Minns hur roligt vi hade. Sedan har vi liksom hållit fast vi varandra, när vi ses eller pratar är det alltid lika. JAG har alltid förbannat kul med Anna. Vi har varit på diverse konserter ihop, kan sjunga Eddie Meduzas alla texter på fyllan. Hon är också gudmor/fadder till William.
Lena – Träffades genom Anna skulle man kunna säga, även om vi möttes på St:Mikaels korridor en gång och snackade. Vi blev väldigt nära vänner när vi båda var på logfest 2001 i Sågmyra. Jag insåg att Lena och jag var riktigt lika.  Vi hade hata alla karlar kampanj 2002, där vi dissade och levde med mottot “Det är rätt åt honom för han har säkert sårat någon i alla fall“. Fadder/gudmor åt William.
Sophie –  Träffades via lunar 2004 då jag väntade William och hon sitt tredje barn. Genom snäll tjej, vet att hon alltid har några kloka ord att säga om man skriver något till henne. Är himlans glad att ha henne som vän. Hon är alltid så positiv och glad, såna människor gillar jag i massor.
Lisa – Träffade via Högskolan Dalarna, har förbannat roligt ihop med henne. Känner att vi aldrig har slut på samtalsämnen. Vi har kommit över diverse roliga akademiska ord och meningen sen vi började på högskolan, “JAG vill förkovra mig i litteraturen“, heteronormalitet. Förutom de har vi också många gånger frågat varandra (VAD fan betyder de?). Många skratt och många roliga upptåg. Är otroligt glad att jag blivit vän med Lisa.
Linn – Vi ses dock inte så mycket längre. Men jag har haft väldigt kul med henne också. Massa barnvagnsrundor på stan, resan till Rättvik, hemmafester, kåren och tjej-festen på Harrys.  Gick igenom bilder från 2005-2009 och såg massa saker vi gjort. Är synd att vi ses så sällan, men blir så när man lever ett väldigt upptaget liv antar jag.
Sofie – Vi ses för sällan vi med. Men alla roliga saker vi gjort ihop glömmer jag inte så lätt. Hennes röv har jag fått se många gånger och bildbevis finns också. Rolig tjej med HÄRLIG humor.
Sandra – Vi ses numera i alla fall ganska ofta. Började plugga andra terminen på högskolan Dalarna ihop. Haft riktigt roligt, med vinkvällar och massa gapflabb på högskolan.

Är glad över att ha så fina vänner. NI är toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: