fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

En märklig tanke.

I måndags när jag stod bredvid Williams säng för att säga god natt och ge sista kramen för kvällen så insåg jag något. Det bara kom över mig när han satt där och berättade massor för mig att William kommer få skägg. Han kommer få håriga ben och skjuta i höjden och bli längre än mig. Han kommer komma i målbrottet och träffa någon han blir kär i. Han kommer kanske skaffa barn en dag och han kommer bli vuxen. Nog för att jag alltid vetat detta, men det har aldrig slagit mig så mycket någon gång. Att han kommer gå runt här hemma och äta upp all mat i kylskåpet. Att han kommer ställa tillbaka en tom mjölkkartong i kylskåpet och äta upp en hel limpa själv.

Mitt lilla barn ska bli vuxen. Han kommer få skägg. HUR känner man sig som mamma när ens barn för första gången står där i målbrottet, med skägg-växt och håriga ben?
Min lilla sexåring snart sjuåring kommer bli vuxen om några år.
När han fyller femton är jag trettiofem. Det är bara  åtta år dit!

5 Comments

  1. Svar: Ja jag funderade allt på vem det var som skrev en fråga men var anonym. :p Njaej, vet inte om LCHF fungerade så bra på mej, jag gick inte ner så mkt, men Thommy gjorde. 🙂 Sen tyckte jag det fungerade bra med maten. Att utesluta kolhydraterna. Så därför ska vi ge det en chans till.

    Tack, du får mer än gärna göra en ny header! Har tänkt fråga det, men inte vågat, vill inte vara tjatig. :p
    Kan skicka lite bilder på Ted & så, så får du göra om headern som du vill sen & använda det du vill. 🙂 Sen den där baby widgeten försökte jag ta bort förut, men gick inge vidare för mej. Du kan väl skicka din mail adress i ett mail på facebook så skickar jag bilderna.

  2. Hehe , du är för söt med dina tankar , men det är sant han kommer bli tonåring han också med allt som det hör till . Likaså min lilla pojke .. Han kommer också börja skolan precis som William & sen kommer han också bli tonåring . Det är svårt att förstå! 😉

    Tack snälla för din omtanke Madde ! 🙂 det gör så mycket med bara en liten kommentar !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: