Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Bambi

Jag älskar ju disney. Idag kom Bambi på blu-ray ner i brevlådan. Den är för gullig. William var lika imponerad som jag (trots att jag sett den MÅNGA gånger).

Ett litet paket

Awww! Bambi

4 Comments

  1. Åh, jag älskar också Disney. Var helt besatt av alla klassiska filmer när jag var liten 😉 ska bli kul att dela upplevelserna med min son i framtiden, hihi!
    Kram

    1. Tova – Ja visst är det roligt med disney, så fina 😀 . Förstår att ni kommer få roligt, jag och sonen har jätte kul med de nu då han är i disney åldern. Kram 🙂

  2. Åh, Bambi är ju en så söt film. Vi ska också börja samla på Disneyfilmer lite längre fram, just nu är Ella inte så intresserad..:-)

    1. Sarah – Visst är den 🙂 . Jag älskar disney, är synd bara att det dröjer så länge mellan släppen av filmerna 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: