Usch, halsont. Jag som trodde jag klarat mig från förkylning denna vinter. Så var inte fallet, här sitter nu jag med halsont och tycker redigt synd om mig själv. Jag pallar en magsjuka, de gör jag. Magsjuka finns det fördelar med man går ner i vikt. Magsjuka har man dessutom en till två dagar. Men förkylningar? Dom håller typ i sig förevigt ju. Jag tycker extremt synd om mig själv när jag har halsont, ringde Björn och ynkade mig och sa att han fick lov att köpa något åt mig vad som helst JAG är sjuk! Först sa jag choklad och han bara “har du mens?” jag bara NEJ! Det hade jag för ett tag sen… Ska man inte få äta choklad bara för man inte har mens? Åh andra sidan är de typ bara då jag är godis-sugen och lika så när jag är förkyld. Tröstätande var namnet.

7 kommentarer

  1. Själv är magsjuka för mig det värsta som finns, så jag är hellre förkyld i några veckor än & utstår magsjuka, även fast det “bara” oftast håller i sig en till två dagar, så är det ett helsike. Hatar & spy. :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: