Efter jag lämnat William drog jag ut på långpromenad med Lisa och lilla valpen som hon är hundvakt åt idag. Var sjukt skönt att bara få röra sig lite. Efteråt följde jag med Lisa hem och satt i hennes soffa och drack oboy. Sen blev det då dags för vårdcentralen. Det gick bra fick ta lite prover och hon ville utesluta struma?! Förstår inte kopplingen till restless legs direkt men någon kanske vet? Kändes ju som typ jaha ungefär.

Ska på sex och samlevnadskursen om ett tag, tänkte låna lite böcker på biblioteket idag också. Får se om jag går dit före eller efter.

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: