Questions & Answers

Dag 20 – Innan jag dör ska jag

Har nog gjort allt jag vill göra. Har inga direkta framtidsplaner längre utan jag har liksom snart om om ett år nått mitt mål. Jag är färdigstuderad, jag kommer väl göra som alla andra. Jobba, kanske träffa en karl? Skaffa fler barn? Köpa hus? Seriöst vet jag inte. Några större tankar har jag inte. Jag antar att jag är rätt nöjd med min vardag.

4 Comments

  1. Härligt att känna sig nöjd. Men alltid kul med lite planer och förhoppningar inför framtiden. 🙂

    Jaa, Secret life är superbra. Har sett avsnitt 11, säsong 3 nu, så snart är jag ikapp. Hihi. 🙂
    Pretty little liars har jag inte sett, men ska kolla upp. Tack för tipset. 🙂

    Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: