Lärarprogrammet Första tentamen klar.
Lärarprogrammet

Första tentamen klar.

Eller ja den enda egentligen. Ska göra en skrivuppgift om Norge 3 sidor imorgon och på söndag tänkte jag.

Den här tentan var svår. RIKTIGT svår, jag fick till uppdrag att göra en utbildningsdag om tvåspråkighet, min rektor satt upp. Kändes smått orättvist då jag aldrig gjort en sån planering tidigare, jag har ju inte ens medverkat vid en utbildningsdag. Kändes som att den här tentan inte gick bra alls. Var jätte svårt att skriva och jag kände mig verkligen riktigt sämst. Kravet för kursen är att ha läst pedagogisk arbete I, ändå var den här uppgiften helt klart lagd för redan verksamma lärare och därför känner jag mig otroligt osäker. Jag antar att det är lättare för en lärare som jobbar ett tag att göra en utbildningsdag, men för mig kändes det som att trots att jag lärt mig massor på kursen nu inte fattat ett skit. Det kändes inte roligt. Jag skrev dock om vidden av begrepp som berikande program och hur andraspråket utvecklas. Men känner ändå att jag som sagt inte alls fick ut det jag velat. Det här sänkte mitt självförtroende om jag kan uttrycka mig så? Kändes trist, men inget att göra åt. Får bita ihop och hoppas på en omtentamen om jag inte klarar uppgiften. Dock skulle jag bli så himla besviken då, vill så gärna bli klar med kursen. Jaja, vad är en dans på slottet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: