Någon som är sugen på de? Jag har lite me & I, rabdido i storlek 122-128 jag vill bli av med. Samt ett par byxor från lingon och blåbär storlek 110 (såg en liten, nästan inte så ögat kan se den prick på dessa. Men det går säkert att ta lite vanish så försvinner den pricken).
Tänkte först lägga ut bilden på tradera men ångrade mig. Tänkte att jag kan ju faktiskt prova här i bloggen först.
Ge ett bud antingen på hela klädpaketet eller endast plagg för plagg. Skriv ditt bud i inlägget, på facebook eller genom kontakta mig. Högsta budet eller den som är först till kvarn får kläderna. Jag kan skicka kläderna med posten men då får du stå för portot, kan kolla upp summan då.

 

 

Har även fler H.P kläder som inte med med på bilden, men dessa har lite fläckar och sånt (går säkert att få bort av någon expert). Kändes som jag struntade i att ta med dessa i bloppisen. Men är någon sugen på att se bild på dessa hör av mig så kan jag maila över.

5 kommentarer

 1. Hej haft en bra dag?:)
  Just nu har jag en tävling på bloggen där DU har chans att vinna en valfri bikini/monokini från brandsinfashion.com! om du är intresserad kan du kika bloggen:)
  kram!

 2. Som sagt, tycker det var en jättebra idè detta. 🙂

  Svar: Jo det var det jag menade med att jag tror att jag inte skulle varit samma människa idag om inte Johan funnits. 🙂 Visst har det varit jobbigt under uppväxten många ggr. När man rentav önskar att han inte funnits. Han tog ju upp så mkt tid från mamma så man själv inte fick ngn uppmärksamhet. Men ju äldre man blev så förstod man ju det hela bättre. Visst är det så att man har en helt annan människosyn tror jag.
  Ja det är jätteroligt att det blivit så många program & ica reklamen etc som tar fram dessa människor. Det finns fortfarande så många fördomar från en del folk. Så det är jättebra att dessa individer lyfts fram.
  Att du inte minns Johan är inte konstigt egentligen. Han var aldrig med i Maggås.

  Alltså nu blidde jag ännu mer sugen på den där serien. Lär försöka hitta tag i den. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: