fbpx
Dark Mode Off / On
Sjukdomar

A day whitout rain

Drog till vårdcentralen tidigt, skulle kolla upp mitt knä som värkt i tre veckor. Visade sig att jag har problem med miniskeln? Eller hur det nu kan stavas, skulle försöka vila lite och smärtan skulle komma och gå gick det inte över så fick jag hjälp hos sjukgymnast, verkar som folk som tränar aktivt brukar få detta problem, vill knappast klassa mig själv till den kategorin liksom. Jaja fick svar på “problemet” i alla fall.

Drog sen vidare med William, kollade lite på vatten och gick ner på stan och kikade i lite affärer. Gick och köpte en svart “burk” som det står diskmedel på perfekt för mina disktabletter. Efteråt gick vi till djurmagasinet och kikade på djur, William är helt inne på fiskar och råttor. Han är så himla intresserad av djur, känns så trist att säga nej för jag vet ju att han så gärna vill ha djur. Jag vet att djur kan bli riktiga bästa vänner men det funkar liksom inte med djur och min astma tyvärr.

Gick vidare och spanade runt, kikade på BR och gamestop tror jag butiken heter. Sen gick vi till Åhlens och myrorna men handlade inget, går till myrorna för att hitta något att måla om hehe. Sen drog vi till max och myste. Kändes så roligt att få göra någonting bara jag och han, skita i studierna och bara ha mamma och barndag. Gå och hålla handen leka och mysa sen att det var så varmt var ju ett stor plus också så klart.

Köpte en varsin glass och gick hemåt, kom hem vilade en stund och snart bestämde jag att vi skulle gå till högskolan så jag kunde hämta ut en bok jag reserverat. Hämtade boken och gick till maxi, köpte en pall att ha alla våra filtar i (bild kommer) och en foundation. Sen gick vi hem, lekte på vägen också hoppade och jagades lite. Väl hemma spelade William lite kinect. Björn kom nyss och hämtade William och då passade vi på att ställa upp min tvättmaskin på min nya förvaringssockel. BLEV sjukt bra. Alltså det är ju så trångt i mitt badrum men nu blev det betydligt större och jag kunde ställe tvättmaskinen längre bort mot väggen. Kommer bilder men var sjukt skitigt under tvättmaskinen så ska städa där först, dessutom tänkte jag göra någonting fint därinne så det ser mysigt ut innan ni får se bilder.
Snart kommer brossan hit, blir lite TV och pratande.

William på väg ner mot stan från Vårdcentralen

En mamma

Jag och William
Som alltid ska toka sig 😉


William nere på stan

William blev såld på “need for speed


William myser på Max


ÅH GULLVIVOR!


Lite smink

2 Comments

  1. Åh va härligt det låter med sonen. 🙂 Längtar tills min plutt blir lite större så man kan hitta på saker tillsammans. Mys!!
    Skönt & få veta vad som är galet med knäet. Hoppas det blir bättre bara!

    1. Förstår det 🙂 . Är en härlig tid när man kan göra massa saker 😀 . Bebistiden är också härlig, för då blir det mer gos 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: