fbpx
Dark Mode Off / On
Reklam

Buzzador; Pepsodent white now

Vill verkligen tipsa er om Pepsodent White now. Ska erkänna att jag var skeptisk när jag fick mina produkter från buzzador, men det FUNKAR!
Är riktigt nöjd tänderna har verkligen blivit vitare!

Är du sugen på att testa? Det enda jag vill att du gör är att kommentera detta inlägg senast imorgon klockan  12.00 så kanske du blir den jag skickar en tub till, och just ja. Du får en liten present också.

Om du blir utvald? Då får du skicka ett omdöme av tandkrämen till mig. Bra deal va? Hör av dig.
Inte medlem i buzzador? BLI medlem här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: