Lärarprogrammet

Ett litet rött paket med vita snören.

Vad jag nu fick den rubriken ifrån kan man undra då jag hatar dansband.

Har haft en heldag med seminarium, var rejält intensivt men kändes som det gick jätte bra. Blev godkänd på fältstudien i alla fall och de var huvudsaken.
Imorgon tänkte jag ta mini-datorn och plugga på högskolan en sväng. Fick en paket avi idag, vet inte vad det är för något då jag inte beställt något så ska bli spännande att gå och hämta de paketet.

Som alla vet dog den där Bin laden idag också eller igår?  Känns som jag inte har speciellt mycket att berätta faktiskt. Hoppas allt är fint med er i alla fall? Ska försöka få mer att skriva om senare, just nu är jag lost i studierna några dagar.

1 Comment

  1. Svar: Nej har ingen bärsjal. Han vill ju inte gärna vara i famnen, så antar då att han säkert inte skulle vilja vara i en sån heller. Tyvärr. Nu har han snart sovit i 2 hela timmar. Underbart! 🙂 Får bara hoppas han är glad när han vaknar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: