fbpx
Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Grilla

Sitter i Björns soffa, han är nere med grillen och jag håller ställningarna här uppe med William =). Blir första grillningen för mig i år. Barnen på luna på tv, och nu ska jag röra lite i klyftpotatisen. Chio

Related Tags:

3 Comments

  1. Förstod att det var du som kommenterat 🙂
    Guuud vad gott med grillat, själv har jag varit så nyttig så jag börjar tro att jag är sjuk. Har nämligen ätit sallad idag, TVÅ GGR!! 😀

    Kan man få lösen till dina skyddade inlägg eller är dom bara för dig?
    Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: