Grilla

Sitter i Björns soffa, han är nere med grillen och jag håller ställningarna här uppe med William =). Blir första grillningen för mig i år. Barnen på luna på tv, och nu ska jag röra lite i klyftpotatisen. Chio

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

3 thoughts on “Grilla

 • 28 maj, 2011 at 23:12
  Permalink

  Förstod att det var du som kommenterat 🙂
  Guuud vad gott med grillat, själv har jag varit så nyttig så jag börjar tro att jag är sjuk. Har nämligen ätit sallad idag, TVÅ GGR!! 😀

  Kan man få lösen till dina skyddade inlägg eller är dom bara för dig?
  Kram 🙂

  Reply
  • 28 maj, 2011 at 23:33
   Permalink

   Härligt 😀 . Var första gången jag grillade i år ^^, . Gott med sallad också :-D, kramar

   Reply
 • 28 maj, 2011 at 23:25
  Permalink

  Jättesöt blogg 🙂 Ska vi följa varandra via bloglovin?

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: