fbpx
Dark Mode Off / On
Kläder

House of lola & Me and I

Drog på klädparty hos Björns kusin idag. Blev två plagg, blev helt kär i dessa och det känns okej. Fick skjuts hem av Björns kusin och då vi båda blev inbjuda till säljaren av Me & I som hade utförsäljning blev det en tripp dit också. Köpte en vit tröja med en fågel på. Kom hem och har kollat lite på cold case. Har även letat jeans. Jävla skit att dom jag tänkt köpa var slut, vet inte hur jag ska bete mig nu. Visst jag kan ha ett par stuprörsbyxor jag köpte på gina förut, men jag vill ha ett par nya Jeans får se hur jag gör egentligen är det inte livsviktigt. Har till och med tänkt tanken att glo på tradera och köpa jeans där, finns ju snygga jeans oanvända kanske använda en gång. Men då vill jag först ha provat modellen så man vet att den ser snygg ut.

Nä om man skulle ta och vika den där tvätten, och jag har helt glömt att lägga upp bilder på grillningen från igår, tröjan och framför allt uppträdandet barnen gjorde i torsdags. Måste ta mig tid och slänga in bilder, skit trist när det inte är en bild med men en massa skrivet. Är jag som är LAT.

Förresten har jag världens gulligaste lillasyster, strulat ihop sig med barnvakt inför nästa lördag och jag höll på att inte kunna gå på rockstad Falun på lördagen. Ringde då min syster som är fjorton och frågade om hon ville passa William och de ville hon. Blev så himla glad, så gulligt av henne att ta William. Är ju lugn tillställning jag är bara några meter bort då jag bor granne med lugnet där rockstad Falun är, jag har mobilen med mig och hon är så pass stor så det fixar hon. William fyller sju år också för den delen. När jag var lika gammal som min syster är var jag barnvakt jätte ofta, alltid gillat barn så det föll sig naturligt för min del är säkert folk som har åsikter om den saken, men om man säger så här, JAG har haft barnvakt kanske 3 gånger under Williams snart sju år. Jag anser inte att barnvakt är papporna utan menar utomstående som jag ordnat. Detta har alltså skett vid fåtal tillfällen, ändå får jag dåligt samvete för jag vet att folk alltid ska ha åsikter i allt men har du åsikt om den saken, HÅLL den för dig själv ingen blir gladare för att du har åsikter om man har barnvakt eller inte.

Sur jag lät nu, vet inte meningen men vet hur folk är, det ses liksom alltid ner på en mamma som skaffar barnvakt för en kväll. Det är som att mammor inte ska få göra annat en att skaffa barn, “Du skulle hållit ihop benen så du fick ha roligt ibland”… På nått vis får inte mammor ha något annat roligt en barnen medan ingen ifrågasätter en pappa som har roligt utan barnen. Jag älskar att ha kul ihop med William, jag prioriterar det mest av allt det är livet för mig. Men jag är Madde också, en tjej på sidan av föräldraskapet som vill göra andra saker ibland utan att bli dömd eller kritiserad för saken.

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: