Dark Mode Off / On
Kläder

Shopping

T-shirten jag köpte från me & I och mina jeans jag shoppade idag. Levis, har inte använt levis jeans sen jag gick i sjuan ganska LÄNGESEN med andra ord. Mina sista levis jag köpte var ett par vita, fick dom till skolavslutningen i nian och jag verkligen älskade dom. Dessa byxor var också det dyraste plagg jag köpte på REJÄLT länge men det känns okej, länge sedan jag shoppade byxor och jag behövde verkligen ett par.


Jeans, helt klart värda priset då dom satt
jätte bra och dessutom fick jag använda en storlek mindre än jag brukar!


T-shirt

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: