Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

En sommarlovsdag i Falun

Haft en riktigt mysig sommardag här i Falun, först som hundvakt. Satt sedan med min kompis och drack kaffe utanför här innan dom åkte hem, gick mot Björn. Var in en snabbis på maxi och handlade lite godis samt isbergssallad och yoghurt. Gick mot Björn, han gjorde hästkorvssallad som vi åt till middag. Myste en stund i soffan alla tre och sedan gick vi hemåt. Träffade på Williams ena fröken som bor granne med Björn upptäckte vi för ett par veckor sedan så William stannade en stund och pratade med henne. Sedan begav vi oss hemåt. William åkte sparkcykel. Väl hemma så fick William en dusch och nu sover han. Jag har surfat runt en stund, inte direkt så man spenderar massa tid här mitt i sommarsolen. På tal om sommar, har tänkt en massa på somrarna i Orsa av någon underlig anledning. Tänker när man satt vid park-kiosken och åt glass som barn eller drog runt på yran. Inte för jag saknar Orsa det minsta, snarare tvärtom men ibland tänker jag tillbaka på stunder från barndomen vad jag gjorde och vad William gör. När jag ser han och de två andra killarna i huset leka. Ibland funderar jag på att gå ut och leka burken med dom. Fast känns som lite folk med endast fyra men kanske går, jag har barnasinnet i behåll ibland. Som när jag förrförra året drog med William till maxi och köpte varsin vattenpistol till oss och gick ut och lekte William skrek av lycka och en granne gick förbi och ruskade på huvudet men jag kunde inte bry mig mindre. På sommaren blir jag som ett barn, jag leker mer en gärna av någon underlig anledning. Är kanske barnet i mig som spritter, jag vill LEKA.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa