Djurfotografering Lärarprogrammet Tweenieåldern

Studier och strutsar.

Pluggat och fått ihop i alla fall snart tre sidor,är en början på detta kommer jag få lägga till mer sen men tagit mig en lugn stund. William är som ni säkert redan luskat ut i skolan. Jag ska hämta honom för att dra mig mot vika bussen, ska dock hoppa av i Kniva, där ska Björn hämta upp och och sen ska vi till strutsarna som är Williams klassresa eller vad man ska säga. Blir nog trevligt, lär kanske ta mig lite allergitabletter innan antar jag, så får jag INTE glömma systemkameran heller. Så ni får lite strutsar på bild ikväll *S*.

Känner mig sur över det faktum att jag är sinneslöst pank, vill ha pengar NU. Hatar att känna mig fattig men så är det när man är student och CSN ska ge mindre pengar inför sommaren. Men på måndag samma dag som Björn fyller år förresten så kan jag passa på att söka nya pengar igen.

Har ni glott på strutsarna? Ni som bor i Falun/Borlänge området alltså? Eller ni som bor på andra ställen har ni varit på struts-farmar där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: