Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Galet!

Hamnade framför datorn, hittade nämligen ett program där man kan få tag på arkiv från gamla bloggar man skrivit. HELT underbart, jag har ofta raderat bloggar för att jag fått för mig att jag inte velat ha kvar dom av olika skäl. Nu har jag ångrat mig, insåg för nått år sedan att va FAN har jag raderat detta för? Så nu sitter jag här och klipper och klistrar, är medveten om att jag aldrig kan få tillbaka allt men en del i alla fall. Känns jätte roligt, framför allt att läsa vad jag skrivit. Just nu är det bloggspace bloggen jag kopierar ifrån.

Nä lär gå och sova nu, grabbarna lär ju vakna tidigt imorgon har jag en känsla av.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: