Dark Mode Off / On
Tävlingar Tv-serier, film & musik

Min vinst från Homeenter!

I tisdags fick jag veta att jag var en av vinnarna i homeenters facebook-tävling. Filmen jag vann var TRASSEL på bluray! Blev så himla glad! Jag samlar ju på disney och att vinna trassel kändes toppen. TUSEN tack Homeenter för vinsten! Är så himla glad. Här är filmen och en fin sommarhälsning från Homeenter.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: