Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Inte helt okej, mc donalds i Falun.

 

 

 

 

 

Vet att mc donalds ofta har rykte om sig att vara ofräscht men detta var verkligen VIDRIGT!
Tycker ändå donken i Falun är väldigt fint och städat i jämförelse med andra donken man varit på men idag, usch. Man kom in på en soptipp (ingen av bilderna är på min och Williams mat). Tycker dock synd om personalen. Det är inte deras fel att dom är underbemannade, dock stod alla och var förbannade på dom. Själv led jag med personalen och tänkte att de borde ha en eloge som jobbar under såna pressade och dåliga förhållanden. Denna form av jobb har lågstatus, dåligt betalt och unga människor som får ta ett enormt ansvar och får otroligt mycket skäll och klagomål för sitt jobb, jag undrar hur många som jobbar på såna här jobb som går in i väggen.

Related Tags:

4 Comments

 1. Det där är ändå inte helt sant… Inom Hotell & Restaurang har man faktiskt Bättre betalt än som outbildad inom tex barn- och äldreomsorg! 😮
  (Dock så är ob-tillägget värdelöst)

  1. Malle – De är ändå dåligt betalt om man tänker på hur pass stressigt det där är + hur folk bråkar på dom som jobbar där osv. Jag skulle aldrig palla det själv, tycker det borde ha betydligt högre status faktiskt. Vet en kompis som jobbade åt Sibylla och hon sa just de att nackdelen är att det är sånt slitjobb men man får knappt nått för det.

   1. Fast jobb på äldreboende eller förskola kan vara minst lika slitigt, om inte mer. Och med betydligt sämre lön.
    Sen är det inte så illa som det ser ut, nu kan jag inte tala för just McD, men i regel lär man sig hantera stressen tex. Sen är jobbet oftast fördelat så att det inte blir så stressigt som det kan se ut utifrån 🙂

    1. Malle – Jo, men ändå tycker jag att faktum kvarstår att alla ”skitjobb” har för låg lön tycker jag. Sen också dåligt att det har så himla dålig status.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: