Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Teletubbies, trauman för nittiotalets senare hälft?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7poly4w8800&feature=player_embedded[/youtube]

Nostalgi. När jag gick i åttan och min syster var runt ett år tittade hon flitigt på teletubbies. Detta avsnittet med det farliga lejonet var dock något hon var skit rädd för. Jag minns en liten tjej med en filt över huvudet och skräckslagen blick. Läser man kommentarerna har tydligen detta avsnitt traumatiserat en hel generation med numera tonåringar. Teletubbies fyra färgglada sadister!

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.