Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Delar av mitt kök.

Jag älskar verkligen hur jag fått mitt kök att kännas som mig. Hur lite möblering och pysslande kan göra ett rum till något som känns väldigt mycket just mig själv.
Nästan hela mitt kök går i någon form som passar till vitt, (köksbordet & stolar kommer inte med denna gång). Detta då vitt är väldigt mycket mig på något vis. Jag har nog alltid gillat vitt, vita kläder har varit en favorit i många år. Visst är svart fint men inte lika mycket som vitt för mig del. Här får ni lite glimtar från mitt kök.

Sodastreamen passade bäst där. Funderar dock på att eventuellt hitta ett nytt ställe till den.

Hyllan står bakom mitt köksbord.

Hyllan böckerna står på ska målas vit.
Bilden blev skum, hyllorna är inte så ojämna.

Lite del av köksbänken.

Hörna för snabbhet.
Micro, tassimo, kaffebryggare & brödrostar.

Från sidan

3 Comments

  1. Svar;
    OMG! haha..är du hans mamma kanske? x) fan vilken fråga, jag hade sagt nej jag är hans dagisfröken nej men vafan tror du själv? ogillar när folk kommer och är så där kaxiga och allmänt otrevliga.
    Visst nu har folk olika värderingar om allt nu för tiden men får folk vara snobbiga mot en så är jag fan likadan tillbaka alltså x) haha..eller ja det beror väl på lite kanske då…ahha…

    Haha..dom kanske tror att jag är deras syster tanken på hur jag klär mig dvs mjukisbrallor, en tröja, ser tråkig ut i ansiktet = sminkar mig väldigt sällan och denna klädstil har jag haft sen ja tonåren, självkalrt så använder jag väl lätta kläder med och andra som jeans osv men ja det är samma sak där får fortfarande kommentarer x) ahha…jag är mer mjukistypen 😀 haha..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: