Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

En son på väg.

William åkte till sin farmor vid 14.00 tiden och varit där sedan dess. Han ville dit själv och frågade om han inte kunde få det, så han fick ringa sin farmor som hade tid och kom och hämtade honom. Har en känsla av att han just nu har väldigt roligt eftersom han fortfarande inte är hemma. Klockan är 20.00 och jag sitter här och fördriver tiden. Somnade på soffan en stund förut idag, vädret. Helt mulet och regn här gör så jag blir rejält trött. Vart tog solen vägen?

Blir en tidig kväll, känner mig slut och trött och behöver nog sova igen några timmar. Vad har ni gjort idag?
Letar fortfarande efter en kökssoffa och ett linneskåp/köpmansdisk/skänk, men just nu tycks det vara brist på detta på blocket. I alla fall i prisklasser jag har lust att betala för. Är också viktigt för mig att jag får måla dom vita, jag vill verkligen måla något. Pyssla och använda händerna.

Får se när William kommer hem? Han borde väl ringa på snart tycker jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa