Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Rim & ramsor

Har ni några roliga ”klassiker” på lager? Känns som jag glömt det mesta. William kommer med några ibland som; ettger, tvåger, treger, fyrger, femger, sexger, sjuger, åttger, niger, tiger ;-). Men jag har glömt, lika så bellman och alla barnen. Så friska upp mitt minne, den enda alla barnen jag minns just nu är ”alla barnen åt godis utom Thor han åt snor” men hade en hel bok förut så antar fler kan lite? =). Give it to me baby!

6 Comments

  1. Ja , det ska bli bra förr eller senare . Helst förr ! 🙂
    Jag kanske kommer tillbaka och bloggar snart igen , det vet jag inte alls . Vissa dagar är kaos medan andra är relativt okej .

    Jag kommer läsa din blogg iaf förståss 🙂

  2. Ettning – tvåning – trening – fyrning – femning – sexning – sjuning – åttning – nining – Ti(d)ning 😉

    Alla barnen tittade in i micron utom Rut det var hon som tittade ut 🙂 haha ..

  3. ”Alla barnen tog läraren i hand, utom Lena hon tog honom mellan bena”…tror du jag hört den mycket i min dar eller? 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d