Dark Mode Off / On
Ett dalaliv

Min kökssoffa.

Här är soffan jag köpte idag. 200:-, som hittat. (Kuddarna med dalahästar köpte jag förra veckan.) Soffan ska målas vit och sedan ska jag byta tyget. Blir något vitt tyg eller lite mitt i mellan, vill inte ha helt vitt heller utan vill gärna bryta av lite så får se vilket tyg som passar. Mer med det får ni se sen. Men så här ser den ut just nu. Då det är förvaring under har jag lagt våra sällskapsspel där.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: