Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Dagar i våra liv.

William började denna dag med att se på tv och sedan dra ut och leka med grannen. Jag passade dock på att se lite på film och sedan vid fyra drog jag och William till maxi. Tog ut pengar och väntade in Björn. Drog ut för att hämta kökssoffan jag hittade på blocket, den är jätte fin och kommer bli ännu finare när jag målat och bytt tyg på den. ÄR så nöjd, helt lagom stor och passar perfekt sen när jag har gäster här. I alla fall åkte vi vidare mot Borlänge, drog till burger king och sedan blev det en tur till maxi då Björn skulle handla fika, sen åkte han och hämtade ut ett nytt steg till stereon i raggarbilen. HAHA jag är lite blåst ibland, Björn bara; Kan du plocka fram det som ska vara till steget (de han köpte förra gången var trasigt så han skulle få det lagat). Då plockar jag fram en kabel ur handskfacket och ger honom. Han bara stirrade på mig och, MEN du om jag ber dig ta fram sakerna så menar jag väl PAPPRET för att få ut grejerna. Jag bara, AHA du menar då. HAHA bra man har koll. Jag är as trög ibland. Björn hämtade steget och vi åkte ut till Björns kompis en stund. Jätte fint bodde dom mycket vitt och lantligt som jag drömmer om att få ha det i mitt drömhus *S*. Hur som helst, vi fikade lite William lekte med barnen i huset och sedan begav vi oss hemåt. Jag nattade William och läste lite saga, nu sover han och jag ska snart göra desamma.

Burger King i Borlänge

Bus

Tokis

Lite av mat för 3.
William åt en box förstås med hans favorit nuggets.
Jag åt big anus och typ ett par strips. Drack sen mitt
vatten.

Åkte till Björns kollega som bor ute på landet.
Lite fina kossor (surt man inte tog med systemkameran.)

Så fina!
Älskar kor!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: