William åkte till Björn, så jag är hemma själv. Tog och pluggade lite och sedan har jag sett the secret life of the american teenager. GILLADE avsnittet skarpt som vanligt, idag var det mest roligt och jag håller på Adriane och hoppas hon får det igenom, jävla Ben kan gott få det lite hett om öronen. Normalt skulle jag vara emot sånt men det är en tv-serie och då är det okej. DRAMA är min grej!

Förresten är det as förvirrande nu sen WordPress gjordes om menyerna ser så skumma ut, men antar att man vänjer sig snabbt. Gjorde en uppgradering, om någon vill ha hjälp med det är det bara att lämna en kommentar här så fixar jag det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: