Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

The secret life of the american teenager.

Tisdag och jag har sett ett avsnitt av min favoritserie. Kändes jobbigt, blev berörd och kände mig ledsen. Kan inte ens föreställa mig det som händer i serien just nu och antar det är därför jag blir så berörd. Vill liksom inte berätta för alla men denna säsong är faktiskt den mest gripande av alla, precis som ABC lämnat rykten om på nätet. Dock sitter jag som fastspänd och längtar tills nästa avsnitt, varje tisdag. Endast en serie till har fått mig så här beroende och det är förhäxad, intressant det där hur vissa serier verkligen gör att man bara vill ha mer och mer.

Såg switched at birth efteråt, den är också riktigt bra. Men the secret life of the american teenager tycker jag alla borde se.

2 Comments

  1. Har aldrig sett serien, inte ens hört talas om den.. 😛 Iof har jag svårt att följa serier eftersom jag alltid glömmer bort att se, den enda serie jag verkligen lyckats följa var andra avenyn. 😛

    1. Mammabea – Tror inte de är så konstigt att du inte hört talas om den, den tycks inte slagit så stort i Sverige. Eller ja dom har knappt gjort reklam för den typ. Jag såg första avsnittet av en slump när jag zappade och fastnade totalt. Sen har jag sett alla avsnitten (även dom som aldrig gått i sverige). Den handlar om en 15årig tjej som blir oplanerat gravid, sen är det en kille som blivit utsatt för övergrepp som barn med en pappa och mamma som missbrukar, en tjej som vuxit upp i andra trasiga förhållanden osv. Är en tv-serie men SÅ bra. Nu på slutet har den varit otroligt gripande, det jag tycker är bra med den serien är att den tar upp allt, inte bara positiva / negativa saker utan man kan känna igen sig i serien. Dom har med olika former av människor, en kille som har en av huvudrollerna har t.ex downsyndrom :).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: