Idag har vi inte gjort så mycket. Åkte till Borlänge och hämtade mitt kort som tack och lov gick att få i förtid. Sedan drog vi till Onoff och kikade och efter de blev det en tripp till Kniva. Hämtade William och åkte till Björn och åt tacos. Nu är vi hemma, åker till Orsa imorgon, ska träffa lite släkt och så en stund. Tänkte på på yran så William får se de också, inte för jag vet om han blir imponerad man han kan ju tycka att det är roligt i alla fall.

Blir kanske en kort uppdatering via mobilen imorgon men kort får ni inte förens på torsdag när vi är hemma i Falun igen.

Bild från i lördags när William fick sin cykel.

Kändes speciellt att äga ett dalatrafik kort igen. Senast jag gjorde det
var 2004 då jag hade ett upp till 20 kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: