Åkte till Onoff i Falun och småshoppade lite. Kändes dock rejält jobbigt därinne, stämningen. Jag är för empatisk, led så med personalen kan inte kännas roligt att inte veta vad som sker när hela butiken försvinner liksom. Kommer sakna onoff, tycker dom alltid varit så trevliga här i Falun. Siba är mer opersonligt medan dom i Falun alltid kommit fram och pratat och varit trevliga, verkligen varit villiga att hjälpa.  När jag gick runt där blev jag jätte förvånad för bara ett par meter framför mig så jag min mammas man fattade först inte riktigt bara, VA men var är mamma typ och så såg jag henne med. Så bara MEN HEJ! Blev liksom så glad inombords så jag sprang fram och gav mamma en lång kram! Var så himla längesedan vi såg, måste varit i april. Gick och småpratade en stund, dom var där och köpte frys.

Jaja, i alla fall köpte jag detta.

William hittade denna och ville ha. Tänkte då, ja varför inte?

FILMER!

Lite till sodastreamen.

Praktiskt!

5 kommentarer

 1. åhåh jag vill ha ett wiiiiiii 😀

  svar1: det är så gott! 😀
  svar2: det är det jag hört ifrån andra som har minipc också. är så sugen på o köpa en ipaaad (:

 2. Postat den 2011/07/19 kl. 13:27

  Jag måste säga att du shoppar väldigt mycket för att vara pank. För det var ju vad du sa att du var när du inte kom på Almas dop…
  Redan nån dag efter att du ringde och beklagade dig över hur pank du var och meddelade att du inte kunde komma så visade du upp i bloggen vad du köpt. Och så har det fortsatt, var och varannan dag så visar du dina shoppingfynd.
  När jag är pank, då är jag PANK. Men det ordet har tydligen olika innebörd för oss. Eller så är det väl så som jag egentligen tror, att du helt enkelt prioriterar att få köpa prydnadsörngott, tv-spel och annat krafs. Tråkigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa