Kör en sova över hos Björn natt idag. Vi sov här igår också, får se vad som kommer ske om vi ska se film eller nått. Dagen har gått otroligt fort. Reagerade på vilka idioter det finns i trafiken men antar att man ska reagera på sånt ibland. Vad nått pucko som åkte ut rakt framför mig på huvudleden mellan lugnet och maxi, som tur är kör man lugnt så jag hann bromsa in men tänk om jag kört i 90 istället för 80 som det på den vägen. Sjukt faktiskt hur vissa människor kör.

Annars är det lugnt, ska snart äta.

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: