Okej, jag erkänner jag är såld till eltandborstens magiska värld, så här vita och rena tänder har jag inte uppfattat mig ha på flera år. Då ska tilläggas att jag aldrig haft hål och tandis alltid berömmer mig för mina hela och fina tänder. Nu är jag ingen småätare så beror förmodligen på detta, dessutom försöker jag undvika godis i alla dess former då jag på sista tiden uppfattat godis som äckligt. Hur som helst jag är asnöjd med min tandborste och tänker; aldrig mera basborste.

Vad använder ni?

2 kommentarer

  1. Vi kör på vanliga tandborstar, men W & M jr fick syn på el-tandborstar i reklambladet imorse som jag funderar på att inhandla. De fanns i limegrönt, turkost & rosa för endast 29,95 kr, så varför inte passa på? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: