Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Skavsår i ögonen?

Känns som jag har världens skavsår i ögonen, har ju linser och tror mina ögon sagt lite snabbt nej så nu är glasögonen på. Våga vägra glasögon, usch. Jag önskar jag tillhörde gruppen som ser snygga ut i brillor, nu är jag inte begåvad med det så jag antar att jag får nöja mig med att se ut som en ja vad vet jag?!

William glor på sommarlovsmorgon eller ja vad det nu heter på kvällarna. Vi ska fortsätta läsa lite Mimmi-böcker om ett tag. Läste ut en ettas dagbok idag och gud vad han skrattat, och jag med. Jag skrattade så jag nästan kissade på mig vissa gånger och William skrattade ännu mer så ja det var kaos. Jag säger då att det är en himla tur att det finns barnböcker annars hade jag inte kunnat skratta, vuxen böcker är tyvärr inte lika roliga som barnböcker.

Månadshandlade idag, blev helt JIPPI på maxi dag när jag hittade en låda med 10 kr för allt godis som var i där. Jag grävde och for runt i den där lådan likt kärringar gör på Lindex i 10 kronors lådan för trosor. Toppen att plocka fram på lördagar så slipper man köpa lösgodis eller smågodis. Vad säger ni? Jag varierar mig i det där.

I alla fall så gjorde jag något så glamouröst som fiskbullar och potatis till lunch och till middag varma mackor. Eller jag fick äta varma mackor själv för William skulle ha rostade sa han. I alla fall så spelade vi lite familjespel med Björn innan lunchen och sen drog Björn hem.

Imorgon har jag seminarium i religionsvetenskap och William drar till Parkens Zoo i Eskilstuna med Björn och Björns bror. Jag ska passa på att träffa Lisa på eftermiddagen och ta en kopp kaffe innan hon drar till jobbet.

Var väl min dag i stort, och inga foton har jag heller.

3 Comments

  1. Skönt för ögonen att få vila sig lite från linser kanske 🙂 Det är ungefär med mig och mascara, om jag har det för ofta så ser det jätte knepigt ut, så måste vara sminkfri några dagar ibland ^^

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: