Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Förkläde

Fick ett presentkort på Åhlens för ett par veckor sedan. Passade på att köpa detta fina förkläde för mitt presentkort. Jag tyckte det var så sjukt sött. Från början tänkte jag köpa ett vitt med kossor men ångrade mig, denna passar liksom mer in i mitt kök. Har velat ha förkläde jätte länge, otroligt praktiskt när man bakar eller lagar mat.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: