Dark Mode Off / On
Evenemang & fester Fika & måltider

Kräftkalas.

Jag och Lisa var först hemma hos henne och åt kräftor. Himla gott! Sedan satt vi och förfestade och snackade en stund. Begav oss först till rådhusgården, men där var det bara backslickers och jag och Lisa kände oss inte riktigt bekväma, vi drack våra cider och drog vidare till Bishops, där köpte jag lite nötblandning åt oss, men där var det bara gubbar ”faktiskt”, så jag och Lisa drog i väg igen. Frågade två killar om bästa stället i Falun att gå på, visade sig att dom var från Stockholm och på väg till Victucella, vi drog dit. Dansade och sen bestämde vi oss för att ge upp. Drog mot Lisa och sen hämtade jag mina saker och gick hem. Låter kanske inte som vi hade så kul men var roligt att prova att gå på krogrunda för första gången i livet S.

Lite bilder från igår.

Party-time

Wohooo

MUMS

Lisa på rådhusgården

Jag på rådhusgården

Lisa på Bishops

Lisa på Victucella

Jag på victucella

Related Tags:

4 Comments

  1. Trevligt det ser ut som du hade 🙂 Ja hon gillar att sola plus att hon älskar att sno saker som vi har, så solsängen vart ju hennes 😛

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: