Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Nej tack jag vill inte ha omega 3 tabletter.

Fan, jag hatar verkligen dessa jävla telefonförsäljare. Nu när hem-telefonen är trasig ringer dom min mobil istället. Undrar hur man blir av med dom? För 2 dagar sedan ringde dem och frågade om jag ville ha omega 3 tabletter sa vänligt men bestämt nej. Idag ringde samma företag än gång till och ville sälja samma skit, jag vill fortfarande inte ha omega 3 tabletter tror inte på sånt där skit. Minns en gång när jag fick äppelcidervinägertabletter de där tabletterna låg och samlade damm i flera år.

Som jag förstått det funkar det inte med NIX på mobilen, och sen får man väl inte skriva av sig heller. SNARK

4 Comments

  1. Precis nu när jag skrivit det förra svaret här ringde det dolt på mobilen & lär svara då ifall det är bvc. Men då var det från ngt make up företag, trodde först det var försäljare, men det visade sig att ngn sagt åt dom att ringa mig för dom skulle te Mora nästa vecka sa hon. Haha tro vem som ville dom skulle ringa mig. :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: