Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Ligger efter.

Ligger efter med bloggen och även mina favoritserier just nu. Inte gjort ett skit på datorn sen i tisdags. Men det är inget jag sörjer, det känns för första gången på flera månader jag kanske rent av ÅR helt perfekt. Jag är så himla glad och lycklig just nu, finner inga ord. Vad så lite kan göra för en människa. Jag är glad, det känns perfekt. Hatar egentligen sånt här ”mitt underbara liv” skryt och sånt men ja får lov att skriva något. Nu ska jag sova, ikväll blir det att vara chaufför i Björns dodge. Plockar med mig kameran och ni kommer få en bildbomb från havet, classic car week sjöbad med mera så fort jag har tid över tills dess.

HOPPAS ni njuter som vi av solen och sommaren!

6 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: