Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Efter fem dagars dator-pause.

Har jag;

60 – Olästa bloglovin inlägg att komma ikapp med.
14- Osvarade kommentarer på bloggen.
154 – Bilder att välja vilka jag ska visa i bloggen.
3 – dagars uppdateringar att göra.
4 – tv-serier jag måste hinna med att se.
Ett hem som inte sett mig alls.

MEN framför allt har jag ett glatt leende på läpparna över denna underbara vecka.

7 Comments

  1. Härligt att du kommit igång igen, nu har jag ett Antal inlägg att läsa senare vid tillfälle! 😉

    Sv: Ja, drygt som faaan… Värsta det kunde vara tycker jag. Massor man inte får äta och de glutenfria ersättningsprodukterna SMAKAR GLUTENFRITT = BAJS! 🙁 Men men, har hittat lite som funkar Bra iaf… 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: