Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Tipsar.

Tänkte tipsa om lite tv-serier jag tycker alla borde ta sig tid att se på, framför allt nu i detta regniga sommarväder. Serierna finns att se lagligt kanske också skall tilläggas, så även om de inte kommit till Sverige ännu finns det sidor som det går att kika på. Bara att googla saken vilket jag gör.

1 – The secret life of the american teenager. Har du inte sett den? SÅ se den, serien kanske är mest igenkännande för personer som har barn, men det är även mycket annat i den. Ge den ett par avsnitt för serien är verkligen jätte bra. Humor, sorg och glädje. Varnar dock, den är grymt beroende framkallande. Serien handlar i första hand om Amy som är 15 år och blir oplanerat gravid.
2 – Pretty Little Liars. Måste ses, lite läskig ibland men jag gillar den där spänningen. Serien handlar om ett tjejgäng på 5 varav den ena tjejen blir mördad. Ett år senare får de fyra återstående tjejerna sms från en A som terroriserar dem, den går även på trean nu har jag sett. Dock började jag följa den när den började sändas i USA från ABC-family. I alla fall så tycker jag alla borde se den, framför allt om man gillar att bli skrämd ibland. Inte veta vem mördaren är osv. Jag brukar alltid gå och dubbelkolla ytterdörren innan jag ser serien. *HAHA*
3 – Nine lives of chole king – Handlar om Chole som upptäcker att hon är en Mai, hon har krafter som en katt och har nio liv. Serien är svår att förklara, men tycker absolut den är värd att se om du likt mig gillar serier med övernaturliga inslag.
4 – Switched at birth. Handlar om Bay och Daphne som blivit förväxlade som bebisar. Serien är skit bra, tycker det är ganska hög igenkänningsfaktor i den serien faktiskt, typiska tonårsfunderingar. Även om jag är tjugosju har jag ju varit tonåring liksom.
5 – The vampire diaries. Gillar den skarpt, och då har jag aldrig sett Twilight filmerna och är någon vampyr fantast heller. Men denna är bra, mycket kanske för jag tycker Deamon är snygg.
6 – Charmed, min stora favorit. Dock går den inte längre men har du inte sett serien tycker jag du absolut ska göra det. Följde den mellan 1998-2006 har alla dvdboxar och jag och brorsan går igenom dessa just nu. Eller ja nu jobbar han, men när han inte jobbar.
7 – The big bang theory, säger bara HUMOR och Sheldon! Bör ses.
8 – The walking dead, vidrig i vissa scener men mycket bra serie enligt mig. Tycker absolut den är värd att se.

 

Så fick ni lite tips inför hösten! 😉

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: