Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Sjukdomar

Situps och allergi.

Körde situps igår innan jag gick och la mig. Gjorde samma nyss, tänkte försöka köra med situps varje morgon och kväll. Mest för jag inte har tid med annat förutom det och promenader. En del av mig har fortfarande dåligt samvete över att jag ska upp mitt gymkort. Men jag hade verkligen inte råd med 219 kr varannan vecka. Det blev svindyrt i längden, är jätte sugen på att köpa någon träningsmaskin och ha hemma, mest för att jag då skulle ha tiden att ställa mig en timme där om dagen. Som det såg ut med gymmet fanns aldrig tiden, antingen var jag på högskolan eller så behövde William mig. Men en träningsmaskin skulle vara skit bra.
Jag är ute och går ganska mycket, blir en del promenader då jag har med William och Björn ut på lite småsaker ibland. Blir väl någon timme per kväll, men jag vill ändå ha en träningsmaskin. Frågan är om man kan få tag på en sån billigt någonstans?

Annars är jag allergisk, förmodligen på grund av svampplocket igår. Snart ska jag duscha, sen blir det pannkakor åt William och efter det ska jag sätta igång och göra en körsbärspaj.

4 Comments

 1. Hej! =)
  Haha tänker göra ett försök att kommentera här nu utan att bli räknad som spam 😉
  Visst är det svårt att hitta tid att träna! Du som har William och bor själv måste ju ha ännu svårare att bara kunna dra iväg när du känner för det. Jag har tänkt börja träna lite nu i höst, vi får friskiskort från jobbet, med allt- gym, spinning, gympa. Det enda man ska göra är att förmå sig att åka dit 😉
  Kramar

  1. Karro – hehe räknar inte dig som spamm heller! KUL att du skriver också för trodde ett tag att du försvunnit från internet helt 😉 . Det är svårt att få tiden, tror det varit enklare om man bott ihop med någon. Men som själv är det svårt faktiskt.
   KUL med gratis träning 😀 .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: