Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Ett barn på flykt.

Jag inte riktigt men nästan? William har åkt med sin farmor till Skevi och därav så sitter jag här ensam. Nu är den perfekta stunden för att städa, i och för sig städar jag ofta men tänkte mer grovjobbet. Ta och rensa ur kylskåpet och rengöra det från grunden. Kanske borde göra det, blir alltid 100 procent trevligare efter man rent gjort kylskåpet. Vet ni? Jag gör det, då har jag något att lägga min ”egentid” på och dessutom fördriva nytta med nöje!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa