Fy fan va vidrigt det var, var nyss ut i soprummet. När jag skulle slänga min kompost ligger det MASSOR av vita krälande larver på kärlet, jag kände hur det riktigt vända sig i magen på mig. Jag är väldigt känslig för sånt där, träffade på en granne och frågade henne om hon trodde man kan klaga till värden över sånt. Gick in och ringde, han sa att dom genast skulle skicka någon för städning av kärlen. Jag tog även upp förfrågan om inte även vi likt andra områden i Falun kan få kompostkärl som är placerade nere i marken. Det är liksom en lucka och så slänger man ner påsarna i den. Han förklarade då att det ville de och tog upp vid varje möte men inget sker, men om jag som boende ringde kanske de förstod allvaret. Jag skrev ett mail och tipsade grannen om desamma. Ska tipsa fler här i huset tänkte jag om vi är många som klagar kanske de kan göra något åt saken, vårt soprum är jätte vidrigt verkligen, skräp och massor med saker som slängs där. Det är inte de minsta trevligt alls, kanske är en gnäll- kärring? Men utan gnäll blir inget heller gjort! Jag är sån som vet mina rättigheter och vägrar lägga blad för munnen när jag anser något vara fel. Många gånger när jag var tonåring ansåg folk att jag borde bli politiker, om tiden fanns så varför inte? Jag är gärna villig att ändra samhället!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: