Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Baka kladdkakemuffins på en söndag.

Lusten för att baka föll mig in när William med kompis satt i mitt kök och åt nudelsoppa. så jag satte igång och bakade. Snart ska jag och William sa varsin och mysa med inne i köket. Men så länge får ni hålla till godo med mitt lilla söndagsbak.

 

Innan ugnen.

William smaskar ur skålen.

The mommy

Klara men fick så klart lite dekoration.

Miss bagare 😉

Related Tags:

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: