Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 2 – En dag du minns

Första dagen jag träffade William.
Förlossningsberättelse finns här.

Kanske ska tillägga att jag lagt till förlossningsberättelsen från lunarstorm så den är alltså skriven när jag var tjugo år, språket är annorlunda mot idag vilket jag märker när jag läser saker från förut. Men läs den gärna om ni vill.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: