Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Förmiddag i Falunstad.

William sitter och kikar på sommarlovs morgon. Själv själv drömde jag inatt att jag träffat en karl som hette håll i er ”Shawn-Philippe”  han var långt ifrån min typ men ändå där var jag tillsammans med honom. I drömmen var jag inte direkt road och jag försökte vid flertal tillfällen väcka mig själv för det kändes som en mardröm.
Som inte den saken vore nog har jag drömt ganska mycket sjuka drömmar på sista tiden. Bland annat drömde jag så sent som i förrgår att jag befann mig på en kyrkogård. Helt plötsligt såg jag massa naglar som låg i en hög typ något gult, påminde om sån där gul skumgummiplast som man tätade husen med förr, kanske fortfarande gör? Men den var liksom helt vattnig. Gick längre och då kröp det vita larver (förmodligen på grund av mitt besök i soprummet). Gick in ett ett hus och där stod det någon flicka och pratade med en väggen. Kikade dit och då var det flera stenfigurer (ni vet såna barn kan göra på förskolor med två stenar som man klistrar ihop), i hela rummet helt plötsligt så fick dom där jävla stenarna liv och det flög ur massa vita saker ur dem. Så dök en pojke upp och stack en kvinna framför mig med någon spruta av något slag. Jag vaknade och mådde skit illa.
Ingen trevlig dröm direkt.

Nä blir väl duschen snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.