fbpx
Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 6 – Någon du litar på

Oj det här var svårt. Jag är en människa som litar på ytterst få människor och dessa litar jag ändå inte på till 100%.
Så det får bli en bild på mig själv. Jag litar nämligen mer på att jag själv kan bevara mina hemligheter till 100% än någon annan.

Jag som barn 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: