Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tweenieåldern

Hello World.

Här är det lugnt, William sitter i soffan och sjunger Mamamia, fick precis mail från Williams skola om uppropet på måndag. Känns trist att denna sommar går mot sitt slut, jag vill gärna ha sommar året runt.

Annars händer det inget speciellt här. Skrev ett anonymt inlägg. Är du sugen på lösen så klicka på kontakta mig så får du det, inte vem som helst så klart men är du regelbunden läsare och jag litar på dig så får du det utan tvekan.

Nä ska ta och bädda och duscha nu. Sen får jag se vad dagen erbjuder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.