Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Dag 7 – Någon du saknar

Då jag av personliga skäl inte lägger ut bilder på släkt och vänner utan dessa tillåtelse får det bli en bild på min hund Sassa som dog 2006. Jag saknar fortfarande hennes fina och kloka ögon. Detta är en bild av henne och mig 1993. När jag precis fått henne.

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: