Träffat min bror, och regn på en fredag.

Jag och William låg på var sin sida om soffan idag och kikade på tv, var jätte mysigt att bara vara idag. Enda tills Björn kom och hämtade med William hem. Min lillebror kom hit och vi åt lite pizza och såg på flera avsnitt av förhäxad och snackade. Var trevligt att bara vara liksom, han kommer hit imorgon med. Är rätt lugnt, händer inte så mycket bara 3 dagar kvar nu så börjar William ettan. Så var den sommaren över liksom, märkligt att tiden går så fort. Men är snart sommar igen, känns alltid så långt bort till sommaren när hösten kommer men vips står man där i slutet av april när det droppar från taken och man börjar se alla tussilagon som kommer upp och tänker SOMMAR! Jag är helt klart mer för sommaren än för vintern så är det.

Är lite sugen på att scanna in alla foton jag har i datorn. Tänkte att egentligen är det en ganska bra “säkerhet” ifall det skulle börja brinna om det finns foton på både datorn och vanliga foton. Mycket då foton från när jag var liten inte tog med digitalkamera, tror inte ens det fanns när jag var liten.

Blir mer skrivet imorgon.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

2 thoughts on “Träffat min bror, och regn på en fredag.

  1. Jag har också tänkt på det här med foto om det börjar brinna, gud jag skulle bli helt förtvivlad om alla mina foton försvann!Hjälp!

    Förresten. jag har bestämt mig för att sluta blogga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: